Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Shaco vs Olaf vs Nidalee

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postacie: Shaco, Olaf, Nidalee

Zależy mi: Chce by postać miała duże dmg, była łatwa do ogarnięcia. Najbardziej zastanawiam się nad olafem ale nie wiem

Dodatkowe informacje: proszę o +/- oraz opinie graczy którzy grali tymi postaciami

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Shaco ma najwieksze dmg i zajebisty do jungli, olaf tez w jungli fajnie sobie radzi i jest dobrym offtankiem. A nidalee jest najciekawsza, ale za to trudna do ogarniecia

;)

Opublikowano

Jak możecie piszecie buildy do postaci którą polecacie oraz dokładne wytłumaczenie dlaczego. Proszę by pisały przede wszystkim osoby które grały wszystkimi trzema postaciami

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Olaf Atma Warmog Lodowy Mlotek Butki na Defa /Merkury/Berki Infnity Phanteon/Krwiopijca/lub jakiś def build się dopasowuje w grze a nie build ogólny wszystko jest zalezne ile jest AD carry Ile Ap lub hybryd jak full team jest AD to wiadomka ze trza złożyć cos na defa :) musisz sam sobie złożyć my możemy podać przykładowe

Opublikowano

olaf atma? lodowy mlotek warmog i teraz atma bez sens kupowac atme ktora da ci 20 dmg ... dopiero pozniej sie oplaca

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Właśnie mi podobają się wszystkie postacie i nie wiem co wybrać, nidalee jest najciekawsza, olaf mocny demage a shaco jest ajny jak chcesz kogoś wnerwić. Piszcie jaką postać, jak będzie dużo na konkretną postać to ja kupie

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Bierz shaco to co oni z nim zrobią to o jezu. Po prostu ten champion jest stworzony do rozpierdolu i sieje MORDOR.

Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...